Pups

-----------------------------------------------------------------


-----------------------------------------------------------------
Verwacht begin juni 2024

Klik hier voor de site die Nel bij houdt van het nestje van Jushi

Vanaf 26-03-2024 is deze wachtlijst geopend, er is nog plek voor zowel reutjes als teefjes.

La Vita Bella Di Jushi HDA ED0 en DSRA vrij x Enki Mi Hai Rubato Il Cuore HDA ED0La Vita Bella Di Jushi

Jushi is een ontzettend fijne gezinshond!
Ze is gewend aan veel mensne om zich heen en ze kan met allemala goed opschieten, oud en jong, groot en klein.
Met de jongsten is ze erg voorzichtig en als de kleintjes te druk doen trekt zij zich wijselijk terug.
Ze is erg waaks en haar lichaamstaal is heel duidelijk, zonder te blaffen laat ze ons zien dat ze iets hoort, ruikt of ziet wat haar niet aanstaat.
Naar vreemden toe is ze op haar hoede, maar als ze merkt dat de baasjes akkoord zijn dan is het goed.
Jushi is heel atletisch, ze rent en springt als de beste, ook over hekjes en als ze de kans krijgt graaft ze de tuin om, op zoek naar muizen en mollen.
Kortom ; 'Een heerlijke hond'.
Enki Mi Hai Rubato Il Cuore (Roepnaam Cooper)Cooper is een waakse maar vooral hele lieve en sociale reu.
Hij beschermt zijn huis en tuin, maar vooral zijn gezin met jonge kinderen erg goed.
Cooper speelt graag, gaat graag mee wandelen en luisterd goed naar de baas.
Hij vermijdt confrontaties met andere honden en gaat vooral kleine hondjes uit de weg ;)
Cooper is een flinke reu maar nog steeds erg atletisch en beweegt prachtig!
Mocht u interesse hebben, horen wij dat graag.
U bent welkom (op afspraak) vanaf dat de pups 3 weken zijn om te komen kijken en knuffelen.
Op de website en Facebook zullen vele foto's en filmpjes geplaatst worden, zo wordt u op de hoogte gehouden van alle mooie ontwikkelingen.
Rond de 6 weken mogen mensen zelf hun pup uitkiezen op volgorde van wachtlijst), dit natuurlijk wel in overeenstemming met mij als fokker.

Wij vragen sinds 2023 na de kennismaking een aanbetaling van 100,- voor een plaatsing op de wachtlijst.
Mocht er geen pup voor u bij zitten (bijv bij te weinig pups) krijgt u de aanbetaling terug of kunt u doorschuiven naar de volgende wachtlijst.
Bij annulering ongeacht welke reden is de aanbetaling voor ons, voor de gemaakte tijd die wij hebben vrijgemaakt en de plek die u heeft vastgehouden op de lijst.

Wij fokken al 16 jaar Cane Corso's en hebben dus veel ervaring met dit geweldige ras.
We zoeken dan ook aleen de beste baasjes voor onze pups, die zich goed verdiept hebben in dit ras en weten waar ze aan beginnen.

_______________________________________________________________________Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer en de regels van Cane Corso Club Nederland.
Gezondheid staat bij ons voorop, maar natuurlijk zijn rastype en karakter ook heel erg belangrijk.
Wij fokken al sinds 2008, we trachten iedere keer om mooie combinaties te maken en gaan dan niet over 1 nacht ijs.
We bezoeken reuen in binnen en buitenland om zo een zo goed mogelijke match te maken.
Uiteraard willen we dan ook de beste baasjes voor onze pups.
Mensen die niet binnen een maand een leuke pup willen omdat ze die ergens anders ook gezien hebben, maar mensen die zich echt verdiept hebben in ons mooie ras.
Dat mensen voorkeur hebben voor een bepaalde kleur snappen wij, maar wij hebben graag mensen op de wachtlijst die voor ons gaan als fokker en de combinaties die wij maken.
Vanaf 2024 kost een pup bij ons 1650,-Wat kunt u van ons verwachten?
De pups krijgen allemaal een stamboom van de Raad van Beheer, er wordt DNA afgenomen en uiteraard worden de pups op tijd ontwormd en ingeent.
De eerste 4 weken zullen de pups bij hun moeder in de woonkamer verblijven en langzaam wennen aan vreemde geuren, geluiden en mensen.
De pups maken al snel kennis met onze 3 kinderen, zij helpen ook al bij de verzorging zoals het verschonen van de werpkist, bandjes verstellen, foto's maken enz.
Na een week of 4 gaan de pups voor het eerst op verkenning in de tuin (ongeacht zomer of winter) en later mee met de auto naar de dierenarts om ook hier te werken aan socialisatie.
Dat is iets wat wij erg belangrijk vinden, de 1e 12 weken zijn superbelangrijk voor de rest van hun leven en we willen ze dus met zoveel mogelijk kennis laten maken.
Toch willen wij ook niet dat onze pups overprikkeld raken, dus wij plannen niet dagelijks bezoek in maar proberen dit zoveel mogelijk te verspreiden.
Wij proberen zoveel mogelijk onze site bij te houden met foto's en verhalen van de dracht, geboorte en de 8 weken erna, ook kunt u op de hoogte gehouden worden via de app of Facebook, want daar plaats ik de meeste foto's en filmpjes.Tussen de 2,5 en 3,5 week mogen mensen voor het eerst komen kennismaken met de pups.
Hierna zijn mensen nog 2 of 3 keer welkom voor een knuffelsessie ;)
Samen kiezen we tussen de 6 en 7,5 week een pup die het beste bij hun past.

Puppy eigenaren krijgen een leuk puppypakket mee en wij hopen altijd dat mensen ons op de hoogte blijven houden hoe het zijn/ haar verdere leven gaat.
Voor meer vragen en / of informatie graag een mailtje sturen ; laura_van_raaij@hotmail.com
----------------------------------------------------------------------------- Op deze site, maar vooral op Facebook houden we dagelijks alle ontwikkelingen van de dracht, geboorte en hun 1e 8 weken bij.Als moederhond het toelaat mogen kinderen van mij bij de bevalling aanwezig zijn, mits deze natuurlijk overdag is ;)Esparta en haar kroost, lekker in de werpkist in de woonkamer de 1e weken3 pups uit het 1e nest van Esparta in december 2016Wij organiseren soms puppymiddagen en dan is iedereen welkom om te komen kijken en knuffelen-----------------------------------------------------------------------------