Pups

-----------------------------------------------------------------


-----------------------------------------------------------------Rond hemelvaartsdag (18 mei 2023) verwachten wij pups van La Vita Bella Di Jushi x Kimbo En Un Palabra
Wij hebben nog enkele plekjes vrij op onze wachtlijst voor deze mooie combinatie.

La Vita Bella Di Jushi is een mooie grijze teef van ruim 3 jaar met een zeer lief, stabiel en waaks karakter.
Jushi woont met haar familie in het buitengebied waar ze goed waakt. Tegelijkertijd is ze verschrikkelijk lief voor haar eigen gezin met 2 jonge kinderen.
Zij is officieel getest en HD, ED + DSRA vrij.
Voor Jushi zal dit haar 1e nestje worden.
Wij hebben de moeder van Jushi, oma en overgrootmoeder zelf gefokt.

De vader is de prachtige zwarte 6 jarige reu 'Kimbo En Una Palabra', woonachtig in Duitsland.
Hij woont ook bij een gezin met 2 jonge kinderen. Kimbo heeft hetzelfde karakter als Jushi, waaks waar nodig, zeer evenwichtig en geweldig lief voor beide kinderen in huis.
Ook Kimbo is officieel getest en HD, ED + DSRA vrij.
Beide honden wonen in huis bij het gezin en zijn zeer goed opgevoed.

Wij verwachten dan ook zeer stabiele pups met fijne karakters.
Ze zullen de 1e 4 weken samen met hun moeder in en rond de werpkist in huis verblijven, na de 4 weken zullen ze buiten gaan verkennen en veel gaan leren van hun moeder, het buitenleven, vreemde geuren, geluiden, bezoek en veel kinderen.

Op dit moment hebben wij nog plek op de wachtlijst voor zowel reutjes als teefjes.
We verwachten voornamelijk zwarte en grijze pups.

Mocht u interesse hebben, horen wij dat graag.
Een kennismaking vooraf is mogelijk tot een week voor de bevalling.
Zodra de pups geboren zijn, bent u welkom vanaf dat de pups 3 weken zijn.
Op de website en Facebook zullen vele foto's en filmpjes geplaatst worden, zo wordt u op de hoogte gehouden van alle mooie ontwikkelingen.
Rond de 6 weken mogen mensen zelf hun pup uitkiezen op volgorde van wachtlijst.
Wij vragen sinds dit jaar een aanbetaling van 100,- voor een plaatsing op de wachtlijst.

Wij fokken dit jaar al 15 jaar Cane Corso's en hebben dus veel ervaring met dit geweldige ras.
We zoeken dan ook aleen de beste baasjes voor onze pups, die zich goed verdiept hebben in dit ras en weten waar ze aan beginnen.

La Vita Bella Di Jushi

Kimbo en Una Palabra_______________________________________________________________________Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer, de regels van Cane Corso Club Nederland, Cane Corso Dutch associaton en Belgian Cane Corso Club.
Gezondheid staat bij ons voorop, maar natuurlijk zijn rastype en karakter ook heel erg belangrijk.
Wij fokken al sinds 2008, we trachten iedere keer om mooie combinaties te maken en gaan dan niet over 1 nacht ijs.
We bezoeken reuen in binnen en buitenland om zo een zo goed mogelijke match te maken.
Uiteraard willen we dan ook de beste baasjes voor onze pups.
Mensen die niet binnen een maand een leuke pup willen omdat ze die ergens anders ook gezien hebben, maar mensen die zich echt verdiept hebben in ons mooie ras.
Dat mensen voorkeur hebben voor een bepaalde kleur snappen wij, maar wij fokken niet op kleur.
In 2023 kost pup kost bij ons 1600 euro.

U kunt zich bij ons op de wachtlijst laten plaatsen, deze plaats is pas definitief na kennismaking en een wederzijdse klik.
Omdat wij regelmatig teleurgesteld zijn door zogenaamde geintereseerden, vragen wij vanaf dit jaar 100,- voor een plek op de wachtlijst.
Mochten wij na de geboorte van het ingeschreven nest geen pup beschikbaar hebben dan kunt u doorschuiven naar het volgende nestje of krijgt u de aanbetaling terug.
Indien een persoon op de wachtlijst zelf een pup annuleert, dan is de 100,- aanbetaling voor ons.Wat kunt u van ons verwachten?
De pups krijgen allemaal een stamboom van de Raad van Beheer, er wordt DNA afgenomen en uiteraard worden de pups op tijd ontwormd en ingeent.
De eerste 4 weken zullen de pups bij hun moeder in de woonkamer verblijven en langzaam wennen aan vreemde geuren, geluiden en mensen.
Na een week of 4 gaan zij voor het eerst op verkenning in de tuin en later mee met de auto naar de dierenarts om ook hier te werken aan socialisatie.
Dat is iets wat wij erg belangrijk vinden, de 1e 12 weken zijn superbelangrijk voor de rest van hun leven en we willen ze dus met zoveel mogelijk kennis laten maken.
Toch willen wij ook niet dat onze pups overprikkeld raken, dus wij plannen niet dagelijks bezoek in maar proberen dit zoveel mogelijk te verspreiden.
Wij proberen zoveel mogelijk onze site bij te houden met foto's en verhalen van de dracht, geboorte en de 8 weken erna.Tussen de 2,5 en 3,5 week mogen mensen voor het eerst komen kennismaken met de pups.
Hierna zijn mensen nog 2 of 3 keer welkom voor een knuffelsessie ;)
Samen kiezen we tussen de 6 en 7,5 week een pup die het beste bij hun past.

Puppy eigenaren krijgen een leuk puppypakket mee en wij hopen altijd dat mensen ons op de hoogte blijven houden hoe het zijn/ haar verdere leven gaat.
Voor meer vragen en / of informatie graag een mailtje sturen ; laura_van_raaij@hotmail.com


----------------------------------------------------------------------------- Op deze site, maar vooral op Facebook houden we dagelijks alle ontwikkelingen van de dracht, geboorte en hun 1e 8 weken bij.Als moederhond het toelaat mogen kinderen van mij bij de bevalling aanwezig zijn, mits deze natuurlijk overdag is ;)Esparta en haar kroost, lekker in de werpkist in de woonkamer de 1e weken3 pups uit het 1e nest van Esparta in december 2016Wij organiseren puppymiddagen en dan is iedereen welkom om te komen kijken en knuffelen-----------------------------------------------------------------------------